• Abacom Kft.

Elektronikus titkárnő

A Veszta rendszer funkciói segítik a cégvezetéshez szüksége adatok, információk kényelmes, könnyen elérhető formában való elérését.
Egy rendszeren belül kap:
- CRM rendszert partnerei adatainak nyilvántartására, a velük való kapcsolattartás segítésére. Partnerenként cimkékre megjegyzések írhatók.
- webes iktatási rendszert, + közös dokumentum kezelési lehetőséghez, ami gyorsabb, egyszerűbb, mint az emailek küldözése. A Webes iktatás lehetősége kényelmes hozzáférést biztosít a fontos dokumentumokhoz, tervekhez, szerződésekhez, értekezlet vagy konferencia anyagokhoz. Csak a kijelölt felhatalmazottak láthatják az itt tárolt dokumentumokat!
- határidőnaplót a Naptár funkcióban, amit kijelölt partnereivel közösen kezelhet,
- Konferenciát, értekezlet és találkozó szervezést. A Veszta minden meghívott naptárjába elhelyezi az Ön meghívóját, amihez dokumentumokat, webtartalmat csatolhat és ha van költség, akkor a jelentkezés elküldésekor azonnal Díjbekérőt készít és xls-ben teszi követhetővé a jelentkezések adatait!
- Projektenként minden munkában résztvevő jelentheti saját részfeladatának helyzetét, munkájának befejezését. A Projekt irányitója ezt követni tudja.
- Adatgyűjtést szervező modult, amivel könnyen alakíthat ki adatbekérő panelt és követheti a válaszok alakulását a Veszta által karbantartott xls fájlban.
Felhasználók összekötése

A Veszta révén a gyártók, forgalmazók, szolgáltatók, vagy az egyesületek vezetősége és a tagok, de az osztálytársak, baráti körök, vagy akár a családtagok is megtalálhatják egymást ezen a webes felületen keresztül a világ bármely pontján! A partnerek:
- mint termelők, vagy szolgáltatók kisebb költségekkel, gyorsabban értékesíthetik termékeit, új vevőket, új piacokat teremthetnek.
- ajánlatok bekérésére ugyan olyan rendszert lehet használni, mint amivel saját terméküket, szolgáltatásukat ajánlják másoknak.
szervezetek számára a CRM rendszer teszi könnyen kezelhetővé a tagok, munkatársak elérési adatait, gyors üzenetküldési, tájékoztatási lehetőséget biztosít sablon-levelek szétküldésével az aktuálisan kijelöltek számára.
- kényelmesen és gyorsan lehet értekezletet, konferenciát, szakmai bemutatót szervezni, vagy széles kőrben gyorsan adatokat gyűjteni!
 
A felhasználók személyes elérhetőségének adatait több módon is védjük!
- Saját kezdeményezésű vagy ajándékba kapott regisztrációkor a megadott email címről vissza kell igazolni, hogy valóban hozzánk tartozik-e a nyilvántartásba kerülő és mások által is látható, felhasználható emailcím.
- A Veszta tagság azonnal megszüntethető a belső menüpontok között található a Profilom/Adataim funkciónál. Ugyanitt a jelszó is bármikor átírható.
- Minden regisztrált Veszta tagnak kérni kell a másik tag irányába adott információ küldés lehetőségét és csak annak elfogadása esetén van lehetőség kapcsolatban lenni vele. Az engedély bármikor visszavonható!