• Abacom Kft.

IBeeblue számlatár

IBeeBlue (Számlatár) termékismertető

A program lehetővé teszi, hogy bármilyen vásárlás után, vagy termékismertető reklámanyag információinak tárolása céljából, vagy akár lefényképezni és tárolni kívánt dokumentum lefényképezése és bármikor való előhívása miatt, az IBeeBlue (Számlatár) program lehetővé teszi, hogy mindenki saját mobiltelefonja, tablete segítségével tudjon eltárolni képeket, rögzítsen azonosító adatokat, dátumokat.

Az eltárolt képeket és adatokat könnyen elő lehet hívni, a saját gép képernyőjén meg lehet nézni, be lehet mutatni, ki lehet nyomtatni.

Az eltárolt adatokat a rendszer nem csak tárolja, hanem lehetővé teszi, hogy az eltárolt kép típusa (számla, személyes irat, hivatalos szerződés, dokumentum) szűrése után a szükséges kép és adat bárhol (akár külföldön is) előhívható és a célnak megfelelően használható legyen. A program mobil eszközök használatára számít, de ha valaki asztali gépen akar információkat letölteni, azt is megteheti.

Számlák esetén a felhasználás lehet garanciális igény igazolása, vagy éppen a lejáró garanciára való figyelemfelhívás, garanciális szervizre való figyelmeztetés, új termék vásárlási szándéka esetén hozzáférhető lesz a megfelelő, vagy hasonló típus vásárlási helyére vonatkozó ajánlatok keresése, új ajánlatok leírásának letöltése.

Az adatbázist a felhasználók rögzített adatai és a szállítók ajánlatai alapján a szolgáltatók is karbantartják, ezért még a vásárlók elégedettségi bejegyzései is segíthetik a termékkeresést.

A program több nyelven kezelhető, csak kattintsa meg a használni kívánt nyelvhez tartozó zászlót.

Használatához be kell regisztrálni, majd a beírt felhasználónévvel és jelszóval kell belépni. Minden felhasználó maga dönti el mit ír be, de utólag át is lehet írni az ’adataim’-at

A ’feltöltés’ menüponttal bővíthető a tárolt számlák, dokumentumok adatbázisa, majd a ’feltöltéseim’ menüponttal azok lekérdezhetőek.