• Abacom Kft.

Tevékenységünk szerteágazó és ahogy múlik az idő úgy szélesítjük tevékenységünk palettáját. Megalakulásunkkor kizárólag az egészségügyi intézmények teljesítményadatainak elemzésével, statisztikai feldolgozásával foglalkoztunk, de a témán belül egyre több gazdálkodással kapcsolatos feladatra készítettünk programot. Így került kidolgozásra a leltározás, az iktatás, a CRM nyilvántartások. Az adatok feldolgozásakor egyre több oldalról közelítünk meg egy-egy területet. Az információk bemutatására táblázatok, listák készítésén kívül grafikonokat, térképeket is használunk, egyre többféle és új módon keressük a közvetlen kereskedelmi kapcsolatok támogatását.

Kidolgoztuk saját TERMÉKPIAC rendszerünket. Az általunk készített programokat használó partnereink ingyenesen használhatják saját termékeik és szolgáltatásaik értékesítésére, illetve a TERMÉKPIAC piaci információt nyújt azoknak, akik bármilyen élelmiszert, egészségügyi szolgáltatást, ipari, számítástechnikai és bármilyen kiskereskedelmi forgalomban lévő terméket, vagy szolgáltatást akarnak eladni, vagy vásárolni.

Weblapunkon megtekinthetők új szolgáltatásaink, pl. közvetítünk kegyeleti szolgáltatást, temetés helyett megszervezzük a hamvak légi szórását.

Ebben a nehéz időszakban minden vállalkozásnak meg kell keresni azokat az új pályákat, amelyekkel pótolni tudja elvesztett bevételeit. Ehhez keresünk korrekt partnereket és kívánunk mi is korrekt ügyfelei lenni partnereinknek.


Magunkról

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik az egészségügyi intézmények teljesítmény-finanszírozási adatainak elemzésével, értékelésével, az intézményi menedzsment számára hatástanulmányok, terv-variációk, esetforgalmi és morbiditási statisztikák készítésével.

Az intézmények kontrollinggal foglalkozó szakembereit saját TBIZ nevű szoftverünkkel támogatjuk, amit már minden intézménytípusban kipróbáltak: országos intézmények, egyetemek, városi és megyei kórházak.

Szolgáltató tevékenységünkhöz az OEP visszaigazolt finanszírozási és a kórházak saját statisztikai adatait használjuk. Olyan egészségügyi adatbázist tartunk karban, amely lehetővé teszi a teljesítményadatok idősorba rendezését, a szezonális hatások vizsgálatát, az adatok választható viszonyítási alappal való összehasonlítását, trendek alapján modellek, becslések készítését, a vonzáskörzetből való elvándorlás HBCS szintű értékelését szakmán belül. Szolgáltatásaink része az adatbázis karbantartása és helyben használható lekérdező programok telepítése, mellyel vezetői információs rendszer kialakítását tesszük lehetővé.


Ajánlat

Partnereink azért szeretik szoftvereinket, mert rugalmasak, látványosak, jól kezelik az OEP-től visszakapott listákat és minden elvárt jelentés, vezetői információ előállítható a segítségükkel. Az általunk feldolgozott adatokat elérhetővé tettük helyi hálózatokon és interneten keresztül is. Sok tapasztalatot gyűjtöttünk országos és regionális adatgyűjtő rendszerek létrehozásában és üzemeltetésében.

Kollégáink felkészültek és képesek alkalmazkodni váratlan feladatok elvégzésére is.

 

Termékeink:

Webleltár 2014 rendszer

Veszta

Online járóbeteg adatelemző

Online rendelési idő tábla

JBIR járóbeteg teljesítmény elemzés

WinVezinfo - fekvőbeteg teljesítmény tervezés

TBIZ - kontrolling rendszer